Screen Shot 2013-04-12 at 7.48.07 PM

 

CRAWFURD’S CORNER ALGEMENE VOORWAARDEN

Deze algemene voorwaarden zijn te vinden op de website van Crawfurd’s Corner (www.crawfurdscorner.nl)

DEFINITIES

Crawfurd’s Corner Gast Accommodatie

Faciliteiten WEBSITE

Crawfurd’s Corner - Trouwlocatie, Feesten, Vergaderen en Bed & Breakfast, eigenaresse mevrouw J.E. Palsma-Crawfurd. De persoon die verblijft in de accommodatie op basis van een vooraf overeengekomen afspraak.
Vergaderen - teambuilding, heidag, training, cursus, receptie, feest.
Trouwlocatie - feesten & partijen receptie, jubileum.
Bed & Breakfast - 
Herekamer, Jonkerskamer, Burgemeesterskamer, Tuinkamer, de hal, Tuin, 2 toiletten.
Catering - 

De website van Crawfurd’s Corner is met de grootste mogelijke zorg gerealiseerd, desondanks kunnen er fouten of onvolkomenheden in staan. Crawfurd’s Corner is niet verantwoordelijk voor de gevolgen die voortvloeien uit het gebruik van de website. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud. Crawfurd’s Corner kan niet aansprakelijk worden gehouden voor druk/schrijffouten op de website.

FOLDERS

Crawfurd’s Corner kan niet aansprakelijk worden gehouden voor druk/schrijf fouten in de folders.

ARRANGEMENTEN

Crawfurd’s Corner maakt verschillende arrangementen, deze kunnen aan verandering onderhevig zijn.
Het kan zijn dat Crawfurd’s Corner een arrangement heeft gemaakt samen met een ander bedrijf. Crawfurd’s Corner kan niet uitsluiten dat de gast precies dat krijgt wat er in het arrangement staat, wel zal Crawfurd’s Corner altijd zoeken naar een passende oplossing.

VERANTWOORDELIJKHEID CRAWFURD’S CORNER

Crawfurd’s Corner kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige verstoring, wijziging of verhindering van het verblijf van de gast, indien dit het gevolg is van overmacht. Crawfurd’s Corner kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor ongemakken, veroorzaakt door het werk van derden. Evenmin kan Crawfurd’s Corner verantwoordelijk worden gehouden voor onderbreking van water of elektriciteit. Crawfurds Corner wijst elke verantwoordelijkheid af voor verlies, diefstal of beschadiging van bagage, persoonlijke eigendommen of (gehuurd) voertuig, zomede voor kosten, voortvloeiende uit het niet op tijd bereiken van de accommodatie tengevolge van vertraging.

RESERVEREN, OPTIE & PRIJS

Een reservering is geldig vanaf het moment dat Crawfurd’s Corner de vereiste reserveringsbevestiging of aanbetaling en de ingevulde aanvraag heeft ontvangen per post of per e-mail. De algemene voorwaarden zijn op de website ter inzage, hiermee gaat Crawfurd’s Corner ervan uit dat de gast kennis heeft genomen en akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.

AANBETALING

Bij elke reservering dient de klant een aanbetaling te doen, als hier om gevraagd wordt.
Bij reservering dient er een aanbeta
ling van minimaal € 25,- bij een reservering van een gastenkamer. € 250,- bij een reservering van een feest/huwelijk. € 100,- bij een reservering van een vergadering. (een aanbetalingfactuur wordt meegezonden met de bevestiging). Voor huwelijken/feesten geldt dat het totaal begrootte bedrag uiterlijk 1 maand voor aanvang n ons wordt overgemaakt wordt op bankrekening NL11 RABO 01439.25.547 t.a.v. Crawfurds Corner o.v.v. naam en datum . De betaling van het resterende bedrag dient binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan. Wij willen u erop attenderen, dat wijzigingen in het aantal personen, met name afmeldingen, uiterlijk twee dagen voor aanvang van het feest per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunnen worden doorgegeven. Voor afmeldingen na deze datum zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen, te weten 50% van het begrootte bedrag.

ANNULERING DOOR DE KLANT

Crawfurd’s Corner is genoodzaakt om annuleringskosten in rekening te brengen dit omdat iedere gedane reservering een nieuwe reservering, in dezelfde periode onmogelijk maakt.
Elke annulering moet per e-mail aan
Crawfurd’s Corner worden gemeld. De annulering is pas akkoord wanneer Crawfurd’s Corner de annulering heeft bevestigd. Crawfurd’s Corner brengt de volgende bedragen (percentage van de overeengekomen prijs) in rekening, afhankelijk van de datum van annulering door de klant:

Annulering bij meer dan 8 weken voor de dag van aankomst:Worden géén kosten in rekening gebracht . Annulering tussen 4 en 2 weken voor de dag van aankomst: 50% van de overeengekomen prijs. Annulering tussen 2 dagen voor de dag van aankomst: 100% van de overeengekomen prijs.

Indien de klant zonder annulering, geen gebruik maakt van de accommodatie, of deze voor het einde van overeengekomen periode verlaat, zal er geen enkele terugbetaling plaatsvinden.

 

 

Screen Shot 2013-04-12 at 7.48.07 PM

CRAWFURD’S CORNER ALGEMENEVOORWAARDEN

ANNUNLERING DOOR CRAWFURD’S CORNER

Indien door onvoorziene omstandigheden Crawfurd’s Corner een reservering moet annuleren, zal de klant hiervan onmiddellijk op de hoogte worden gebracht en zal het bedrag terugbetaald worden dat de klant heeft overgemaakt aan Crawfurd’s Corner.
Crawfurd’s Corner is niet aansprakelijk voor kosten die voortvloeien uit een annulering door Crawfurds Corner.

KLACHTEN & GESCHILLEN

Geen enkele klacht zal in behandeling worden genomen, indien dit niet binnen 24 uur na het betrekken van de accommodatie wordt gemeld. Dezelfde regel geldt, indien er zich tijdens het verblijf in de accommodatie iets ernstigs voordoet.

OMSCHRIJVING

Alle informatie van Crawfurd’s Corner betreffende de accommodatie zoals de indeling, het meubilair of de desbetreffende voorzieningen is te goeder trouw verstrekt. Indien de informatie betreffende de accommodatie, de indeling, het meubilair, het maximum aantal bewoners of de desbetreffende voorzieningen niet juist blijkt te zijn, dan dient de klant Crawfurd’s Corner hiervan onmiddellijk in kennis te stellen, zodat deze het één en ander kan herstellen.

HUISREGELS

Het is niet toegestaan in het pand van Crawfurd’s Corner te roken. Bij het niet nakomen van de huisregels wordt eerst een waarschuwing gegeven. Indien er vervolgens geen gehoor aan wordt gegeven behoudt Crawfurd’s Corner zich het recht voor om in uiterste vorm de gast de verdere toegang tot de accommodatie te ontzeggen en over te gaan tot directe annulering van de boeking zonder terugbetaling. Het gebruik van de accommodatie en bijbehorende faciliteiten van Crawfurd’s Corner door de gast en derden is voor eigen risico. Eigen risico geldt voor schade, letsel, diefstal en vermissing van goederen veroorzaakt door de gast of door derden.

HUISDIEREN

Huisdieren zijn niet toegestaan binnen Crawfurd’s Corner.

ROKEN

Crawfurd’s Corner valt onder de Horeca en het is daarom niet toegestaan om binnen de accommodatie van Crawfurd’s Corner te roken. Hierbij zullen dezelfde regels worden gehanteerd die staan beschreven bij de overtreding van de huisregels.

Met vriendelijke groet,

De directie
Jolanda Palsma-Crawfurd

Crawfurd’s Corner Herestraat 50
9843 AL Grijpskerk 06-20958906 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.crawfurdscorner.nl 

template joomla by JoomSpirit