FEESTARRANGEMENTEN
Genieten & Proeven met familie, vrienden & collega...

Heeft u iets te vieren met familie, vrienden of collega's?
Een stukje worst, een van oerhollandse bitterbal of een luxe hap u kunt het
zo luxe en uitgebreidt maken als u zelf wilt.

Crawfurd’s Corner kan voor elke bijeenkomst een arrangement op maat voor u maken vanaf 20 personen.
 


 
AFTERNOON & HIGH TEA
Heerlijk genieten van zoete lekkernijen met familie & vrienden... 

Engelse traditie

High Tea is een Engelse traditie dat naar ons land  is overgewaaid. Sinds enkele jaren is het in Nederland heel populair, maar gelukkig nemen we het hier niet zo strikt als in het land van oorsprong.

highteaDe high tea is een gezellige manier om met vrienden gezellig van lekkere hartige & zoetigheden te genieten in de middag. Afternoon & High Tea zijn maaltijden die 'smiddags wordt geserveerd. Je kunt natuurlijk zelf bepalen wanneer, maar officieel is het om 4 uur. De Afternoon Tea is iets minder uitgebreid dan de High Tea. De High Tea is uitgevonden door de Duchess of Bedford (1788-1861). Zij vond de tijd tussen de lunch en het diner te lang en nodigde vrienden en vriendinnen uit om met haar een high tea te nuttigen. Dat werd al heel snel door haar vriendinnen nagedaan en zo ontstond de High Tea. Alles wat bij een High Tea geserveerd wordt, moet vast te houden zijn tussen vinger en duim. 

Wij hebben veel theesoorten in onze assortiment maar wij hebben ook verse thee voor de ultieme smaakbeleving. U kunt zowel de Afternoon als de High tea bij ons reserveren.
Wij serveren o.a. Verse sandwiches, scones met verschillende soorten jam en zelfgemaakte clotted cream, hartige taarten etc.   


DINER & BUFFET
Genieten, Proeven & Vertoeven met familie, vrienden of collega's...
DINER

Op aanvraag maakt onze privé kok een 3, 4 of 5 gangen diner voor u en uw gasten op onze locatie vanaf 20 personen. Wij werken met een aantal freelance koks. 

BUFFET

 
Alle bijeenkomsten zijn te combineren met een lopend buffet. Wilt u beginnen of afsluiten met een buffet dat kan. Mocht u andere wensen hebben dan kunnen wij voor u een arrangement op maat maken vanaf 20 personen.

 

B&B - Trouwen - Feesten & Partijen - Vergaderen

/
template joomla by JoomSpirit